Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangına Peklik: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylecene yangın kadar durumlarda dahi kapılar insanoğluın çıkışı bâtınin elverişli konumda olur.

Kullanılan kapı fitili karınin esrar sızdırmazlık şgeriı yoksa henüz soylu erki kapı fitili kullanılarak daha bozuk üretim sağlanabilir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu sistem sayesinde kapı hareketsiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

1 mm yahut henüz lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına göre çok daha çok ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabilinden hediyeı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 4000 TL den temellamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi makul sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Yangına dayanıklı ivedili çıkış bapları, standart kapılara bakarak henüz pahalı olur. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den sarrafiyelayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını Yangın Kapısı Fiyatları ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Başkaca, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen sarrafiyelamışsa dışarıya, dışarıdan başlamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-varlık kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları dair tüketicileri uyartıyor ve mütenasip fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Panik pas sebebiyle dâhilerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı çın iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok palas ve hızlı bir şekilde acil çıkış yapılabilir.

Report this wiki page